фіміам

Намет 15-17 червня

22 Чер, 2018 12:01

22 Чер, 2018

Впродовж трьох днів з 15 по 17 червня в одному з районів Луцька церква ЄХБ «Фіміам» проводила наметову євангелізацію. Святкова програма «Варто мріяти, любити, жити» стала чудовим свідченням Божої дії в житті церкви.  Свято охопило усі вікові категорії мешканців району та подарувало масу позитивних емоцій та хорошого настрою.

Так у п’ятницю, 15 червня усі елементи програми були розраховані на молоде покоління. З обіду до вечірньої програми молодь мала змогу пограти різноманітні спортивні та настільні ігри, а також взяти участь у змаганні з флорболу. Ввечері була гарна нагода пороздумувати про що мріє сучасна молодь і чи завжди досягнення певних цілей приносить задоволення в житті. Гарний настрій гостям програми дарував музичний гурт «Квант» з Києва. Своєю музикою та  професійним виконанням вони задовольнили смаки найвибагливіших меломанів. А після програми в наметі демонстрували християнський фільм.

Програма суботи була не менш насиченою. Цього дня для дітей району працювало дитяче містечко з батутом, надувними гірками, конкурсами, розвагами, призами та смаколиками. Паралельно з цим відбувалося силове змагання «Супер тато». Кожен охочий чоловік міг спробувати свої сили у перетягуванні автомобіля на швидкість. На території біля намету була облаштована фото-зона, де фотографувалися навіть ті, хто проходив повз. На вечірній програмі говорили про кохання, а гостями вечірньої програми був гурт «5-й Океан» з Івано-Франківська.

Свою роботу дитяче містечко продовжило і в неділю. Місцеві дітлахи отримали масу задоволення від підготовлених для них розваг. В заключний вечір ведучі програми запропонували присутнім замислитися про зміст життя та цілі, які люди ставлять перед собою. Особливим гостем цього разу був переможець 5-го сезону співочого шоу «Голос країни» Антон Копитін. Він підкорив присутніх своєю простотою, гарними й змістовними піснями та неймовірно потужним вокалом.

Впродовж усіх вечорів в наметі звучала проповідь Слова Божого та захоплюючі життєві історії людей, життя яких змінив Господь. Захід носив і благодійний характер. Протягом усіх програм вдалося зібрати кілька тисяч гривень для дитини з інвалідністю, дівчинки Лілі.