фіміам

Служіння залежним

Бог змінює долі людей!

Ми служимо тим, хто втратив надію, потрапивши в залежність від алкоголю чи наркотиків.

Наша місія:

  • Перше – знайти людей в світі, які мають певні проблеми з залежностями;
  • Друге – навчити людей біблійних істин, які в майбутньому допоможуть їм жити по-іншому в суспільстві;
  • Третє – благословити їх і спрямувати, щоб через їхнє життя прославився Господь.

Чому це важливо?

Алко- та наркозалежність – одні з головних причин, від яких сьогодні гине наш український народ. Страждає молоде покоління, руйнуються сім’ї, діти залишаються без батьків, і хто, як не церква має звершувати цю працю.

Бог створив людину для добра, любові, милосердя, радості, але гріх все руйнує. Тому треба виходити зі стін церкви, і йти до людей, спілкуватися з ними, говорити, що вихід є, що можна отримати свободу від рабства алкоголізму і наркоманії звернувшись до Ісуса Христа.

Що неможливо людям, можливо Богу( Біблія).

Як здійснюється служіння?

Надаючи допомогу та духовну підтримку залежним, люди відновлюються фізично, душевно та духовно. В процесі відновлення є 3 етапи: 1 етап – це фізична адаптація до життя без алкоголю / наркотика, 2 етап – духовна допомога, яку можна назвати “вибором у житті”, 3 етап – адаптація в суспільстві.

Ми вчимо людей молитися, читати Біблію, відкриватися один перед одним, ділитися один з одним, дарувати один одному подарунки, працювати, смачно куховарити, відпочивати, святкувати дні народження і багато іншого.

Служіння залежним – це не лише допомога у звільненні від наркотиків чи алкоголю. Наше бажання – познайомити людину з Ісусом Христом. Коли це відбувається, Бог далі робить Свою роботу, і людина розуміє, що просто звільнення від залежності мало, потрібно докорінно міняти свої цінності і погляди на життя. Через це служіння багато людей уже змінило своє життя.

Подяка Богу за Його милосердя і любов до нас!

Юрій Цимбал

0501677284, 0674759639