фіміам

Центр професій. Дизайн

13 Гру, 2018 17:04

13 Гру, 2018

«Центр професій» — це місце, де підлітки і молодь, знайомлячись з різними напрямками професійної діяльності, мають можливість обрати майбутній фах. Так 8 грудня в приміщенні церкви «Фіміам» відбулися майстер-класи по дизайну. Досвідчені спікери розповіли про специфіку роботи в сфері графічного дизайну, дизайну інтер’єру та флористики.

Перша половина зустрічі пройшла у лекційному стилі. Молодь могла набути теоретичні знання про ці професії. Графічний дизайнер книжкової фабрики «Християнське життя» Віталій Крищук, дизайнер інтер’єрів в «Декор-Центрі» Констянтин Грєшнов та флорист і співвласник студії флористики та декору «MGflowers and decor» Катерина Матвійчук поділилися особливостями своїх професій. Вони розповіли, як дійшли до розуміння того, що це саме те, чим вони хочуть займатися; про те, де навчалися та порадили заклади професійної освіти, що найкраще готують спеціалістів у цих сферах. Також розказали, як вирішувати конфлікти з клієнтами, які можуть виникати в процесі роботи.

Наступна частина заходу була присвячена практичній роботі. Учасники мали можливість спробувати себе у цих професіях. Різдвяні вінки, новорічна відкритка та справжні проекти кімнат – саме ці речі молоді люди спробували зробити і оцінили свої здібності в сфері дизайну.

«Центр професій» прагне скеровувати підлітків та молодь у виборі правильної професії. В планах центру є групові та індивідуальні заняття, дискусійні групи, тренінги, майстер-класи, круглі столи, екскурсії в компанії міста Луцьк. Саме від вибору своєї улюбленої справи залежить те, чи будеш ти із задоволенням щодня виконувати свою працю в майбутньому.