фіміам

Сімейний шашлик

21 Гру, 2018 18:13

21 Гру, 2018

16 грудня в сімейному клубі «Любити разом» відбулася зустріч зі смачною назвою «Сімейний шашлик». Подружжя не лише говорили про те як, коли й скільки часу приділяти для сімейного відпочинку, але й реально поласували смачним шашликом в тісті.

З власного досвіду сімейні пари поділилися практичними порадами проведення сімейного дозвілля, а також поговорили про бачення свого ідеального відпочинку.

Для більшості присутніх сімейний відпочинок повинен бути таким, щоб члени сім’ї мали можливість більше спілкуватися один з одним. Це може бути як настільна гра, так і подорож в інше місто чи країну. Одностайними всі були й у тому, що на час сімейного дозвілля варто відмовитися від використання гаджетів.

Однією з частин зустрічі була дискусія за участі пасторів церкви та їхніх дружин. Вони жваво подискутували про те, що Біблія говорить про відпочинок, чи залежить міцність сім’ї від проведеного разом часу, чи повинен бути сімейний день і яким він повинен бути і як хобі не перетворити на ідола.

Стосовно останнього, пастор Олександр Потурай навів текст з 1-го послання до Коринтян «Усе мені можна, та не все на пожиток. Усе мені можна, але мною ніщо володіти не повинно. Усе мені можна, та будує не все!». Він зауважив, що наші захоплення повинні приносити не лише задоволення, але й збудовувати сімейні стосунки.