Євангельська церква «Фіміам» 
   

   

Фото •
Аудіо •
Відео •
Проповіді •
Церковна газета •
Сергій та Наталка Больчук

Познайомилися на курсах Біблійного інституту Серія 2:7. Навчалися разом протягом трьох років і в обох серця схилялися до людей, що мають якісь проблеми в житті – чи то фізичні зі здоров’ям, чи з залежностями від алкоголю, наркотиків тощо. Покохавши один одного, вирішили поєднати свої долі і спільно служити Господу та стражденним людям. Одружилися 14 вересня 1997 року.

За 11 років спільного життя Бог провів через різноманітні обставини. Найважчою була автомобільна аварія, яка призвела до паралічу моє дружини Наталки. Зануривши у складні обставини, пов’язані з інвалідністю дружини, Бог відкрив очі і серця до неповносправних людей, щоб ділитися з ними тією потіхою, яку ми маємо в Христі Ісусі.

Маємо команду благословенних братів і сестер, які звіщають вістку спасіння різноманітними методами. Бачення нашої команди:- служити з любов’ю неповносправним, приводячи їх до посвяти Христу.

Сергій
Народився у віруючій багатодітній сім’ї, з дитинства чув про Бога. У поведінці своєї мами Марії Трохимівни завжди бачив живу, діяльну віру – у її повсякденних вчинках, ставленні до людей, до праці й всього навколишнього. У восьмому класі дуже захворів, мало що не помер. У цей час багато роздумував про життя, почав читати Біблію, слухав християнські радіопередачі й під впливом цього вирішив покаятися і присвятити себе на служіння Господу, згодом став задіяним у молодіжному служінні.

На даний час відповідальний за служіння неповносправним в церкві Фіміам. Бажання мого серця – донести вістку спасіння про Христа для неповносправних, а також створити реабілітаційний комплекс для цих людей.

Кредо мого життя: Хто складає надію на Бога, обновляється в силі.

Наталка
Виросла я у невіруючій родині. Зі мною в класі навчалася віруюча дівчина, яка запропонувала мені читати Біблію. Спочатку я мала багато сумнівів, але, ознайомившись із книгою Дж. Макдауелла «Незаперечні свідчення», отримала вичерпні пояснення щодо своїх сумнівів і зрозуміла, що Боже Слово – це абсолютна й непорушна істина, що Ісус Христос є Бог.

В 14 років, пройшовши через важкі обставини, присвятила своє життя для Христа. Після покаяння прагнула бути там, де бачить мене Бог, і чинити те, що Він хоче. В церкві Фіміам я є відповідальною за служіння людям з особливими потребами. Бажання мого серця – в небі прославляти Христа в здоровому тілі з усіма неповносправними, яким на землі розповідаю про Христа.

Кредо мого життя: Той, Хто в нас, сильніший за того, хто у світі.



 


Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація