Євангельська церква «Фіміам» 
   

   

Фото •
Аудіо •
Відео •
Проповіді •
Церковна газета •
Віктор Герасимюк

Я, Віктор Миколайович Герасимюк, одружений, з дружиною маємо трьох синочків. У церкві несу дияконське служіння. Навчався в Православній Духовній семінарії на священика, в Біблійному коледжі на факультеті «Церковне служіння», в Медичному училищі на «Лікувальній справі» та в ЛІРОЛ і в Університеті «Україна» на факультеті «Фізична реабілітація».

Після того, як у мене виявили ракові клітини в легенях у 1998 році і лікарі прогнозували жити недовго, я зрозумів, що тільки Бог і життя згідно Його Слову мають бути центром мого життя. Тоді я усвідомив, що всі люди, незалежно від віку, постануть перед Богом і нічим не зможуть оправдатися для життя на небі, окрім того, щоб покаятися в своїх гріхах і постійно мати спілкування з Богом. Після цього Бог забрав страх смерті, наповнив радістю, миром, любов’ю. Я почав спілкуватися з Ним, і через рік хвороба відступила, в мене зникли проблеми з легенями і хронічний гепатит. З того часу я прагнув більше послужити для Бога. Він привів мене в церкву «Фіміам», де я в 2001 році здійснив заповідь Ісуса Христа –охрестився у свідомому віці. Згодом церква довірила мені дияконське служіння: відвідувати хворих та здійснювати духовну підтримку членів церкви, звершати причастя, проповідувати Слово Боже. Допомагаю неповносправним людям, здійснюю фізичну реабілітацію, масаж, надаю невідкладну медичну допомогу у таборах відпочинку, здійснюю навчання по першій допомозі та догляду за хворими.

Мрію, щоб всі люди зрозуміли, що щасливе життя можливе тільки через особисту дружбу з Ісусом Христом, щоб усі любили Бога та інших людей; щоб служіння для неповносправних було в кожній церкві.

Життєве кредо: прожити життя по заповідях Ісуса Христа і в дружбі з Ним.



 


Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація