ДОМАШНІ ЦЕРКВИ
ТА ЛІДЕРСТВО


ДОМАШНІ ЦЕРКВИ
Діючі домашні церкви •
Відгуки відвідувачів •
Відгуки служителів •
Плани на рік •

ЧЛЕНСТВО
Підготовка до хрещення •
Підготовка до членства •

ЛІДЕРСТВО
Священнодії •
Семінари, конференції •
Організація нових служінь •
Каталог служінь •

Підготовка до хрещення


Членом церкви «Фіміам» може бути кожен, хто від щирого серця увірує в Господа Ісуса Христа, отримавши спасіння від гріха та вічної загибелі. Ставши учнем Ісуса, людині слід, за Його прикладом, охреститися по вірі, - таким чином виконати волю та заповідь Сина Божого. Здійснення саме цих двох незмінних істин (віра в Ісуса Христа як Господа та Спасителя і прийняття хрещення по вірі за Його прикладом) в житті людини є першочерговими та фундаментальними умовами для членства у церкві «Фіміам».

Вибираючи членство у нашій церкві, кожен християнин бере на себе зобов’язання перед Богом усім своїм життям досягати цілі, які Учитель залишив для Своєї Церкви:

1. Усім своїм життям поклонятися Богові через Ісуса Христа – мати щоденне особисте спілкування з Ним через молитву та дослідження Його Слова. Постійно прагнути до спільного поклоніння, яке відбувається на богослужіннях церкви. А також жити так, щоб завжди прославлявся Бог, а не зневажався тими, хто нас знає!
Це – поклоніння

2. Постійно перебувати у спільності з церквою як зі своєю духовною сім’єю: оскільки у «Фіміамі» 295 членів та понад 200 відвідувачів різного віку, то близьке дружнє спілкування відбувається у домашніх церквах. Бути активним та справжнім членом церкви «Фіміам» можливо за умови активного членства у одній з домашніх церков.
Це – християнська спільність

3. Кожен християнин – це учень Ісуса, адже саме так називали перших християн. Ось тому бути членом церкви «Фіміам» - означає вивчати Біблію. Для цієї мети ми створили прицерковну Біблійну школу «Антіохія». Це один із методів вивчення Біблії. А методів чимало… Для того, щоб підготуватися до членства в нашій церкві, ми пропонуємо перший Біблійний курс «АБЕТКА ХРИСТИЯНИНА», який Ви зможете пройти з одним із духовних наставників Вашої домашньої церкви. Також Ви поглибите та закріпите свої біблійні знання у групі разом із іншими братами та сестрами, навчаючись на курсі «ОСНОВИ ВІРИ».
Це – Біблійне навчання

4. В живій церкві кожен є живою частинкою живого організму (тіла). Тому у нас кожен служить тим, чим може, або тим, що отримав від Бога. Служити можна природними талантами, здобутими навичками, професією чи навіть через своє хобі, також фінансами та іншими матеріальними цінностями і ресурсами, фізичними силами, а найголовніше - дарами Духа Святого, які християнин отримує від свого духовного народження. Отже, членство у «Фіміамі» - це однозначно жертовне життя для інших.
Це – християнське служіння

5. Християнин, якому Бог подарував спасіння, не зможе мовчати про цей подарунок. Розповідати іншим та приводити людей до Христа.
Це - євангелізм

Отже, щоб приєднатися до нашої церкви, вам потрібно перестати думати про нас як про приємне товариство або клуб. Церква насправді – це сім’я. А в сім’ю неможливо записатися чи зареєструватися, у ній потрібно народитися, а потім рости, виховуватися та вчитися по-справжньому жити. Так само і з Церквою. (Євангеліє від Івана 3 розділ 1-10 вірші)

Спочатку народися від Бога духовно - і Він прийме тебе в Свою сім’ю – Церкву, а там навчать тебе їсти, ходити, жити і любити...


 

Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація