ДОМАШНІ ЦЕРКВИ
ТА ЛІДЕРСТВО


ДОМАШНІ ЦЕРКВИ
Діючі домашні церкви •
Відгуки відвідувачів •
Відгуки служителів •
Плани на рік •

ЧЛЕНСТВО
Підготовка до хрещення •
Підготовка до членства •

ЛІДЕРСТВО
Священнодії •
Семінари, конференції •
Організація нових служінь •
Каталог служінь •

Відгуки служителів про зустрічі у домашніх церквах:



Володимир Чайковський: домашня церква для мене – це друга сім’я. Завдяки їй ми можемо більше дізнаватися про братів та сестер, переживати один за одного, ділитися благословеннями та разом вивчати Писання. Тут ми перебуваємо в спільності та єдності.




Григорій Кічкін: домашня церква – це справжнє благословення для мене і моєї сім’ї! Це можливість зростати в Слові Божому, а також ближче познайомитися з моїми братами та сестрами у Христі. Домашня церква – це справжній прояв єдності та спільності церкви.




Олександр Ткачук: ми, християни, є – тілом Христовим. Ми збираємося разом по домівках для спільного вивчення Біблії, молитви та служіння, а також щоб досягати людей, які живуть поруч і не знають Христа. Мені дуже подобається спостерігати за тим, як Боже Слово змінює моє життя і життя інших людей.




Олександр Потурай: для мене домашня церква – не просто друзі, це сім’я зі спільними інтересами та переживаннями. А ще домашня церква – це серце усієї церкви. Не побувавши там, ви не дізнаєтеся, якою насправді є церква «Фіміам». Я люблю молодь, тому щиро бажаю допомогти їй пізнати Бога.


Олег Сидорук: домашня церква для мене є сім’єю та місцем, де можна чудово провести час з друзями, розмовляючи про життя один одного та розповідаючи один одному про Бога. У домашніх церквах через свідчення про діла Божі в буденному житті та дослідження Біблії народжується та зміцняються віра в Господа Христа Ісуса. Кожен є активним учасником у житті церкви та в спілкуванні - це є підбадьоренням один для одного, корисним для єдності в церкві та приємним для Господа.




Андрій Гаврук: домашня церква – це близькість з Богом, спільність один з одним, благословення і підбадьорення. Це – перемоги християн у ходженні з Ісусом.



Олексій Іванов: домашня церква – це єдність, тому через неї також можна приводити людей до Господа. Тут найкраще досягається спільність. Можна глибше вникнути в життя людей, в їхні проблеми та допомогти їм практично. Тут по-особливому видно дію Бога. На моїх очах виріс не один служитель в церкві. Люди змінюються. Егоїсти в минулому, починають жити проблемами інших та жертвувати фінансами, часом, здоров’ям заради Бога. І це все – завдяки Божій любові, яка нас об’єднала. Саме завдяки цій любові ми щосереди збираємося разом.


 

Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація