Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2009 рік

13 грудня
Богослужіння з нагоди святкування 400-ліття баптизму



Громада луцької церкви євангельських християн-баптистів «Фіміам» провела 13 грудня в луцькому Палаці культури урочисте богослужіння, присвячене 400-річчю зародження баптизму та сторіччю євангельсько-баптистського руху на Волині.

   
   

У програмі свята – інформаційні сюжети про баптистський рух (його зародження, розвиток, переслідування та сучасність), музична програма виконавців нашої церкви та молитва за Україну, яку звершував єпископ Волинського обласного об’єднання церков євангельських християн-баптистів пастор Чайка В.Г.

   

Особливим моментом зустрічі було привітання луцького міського голови Богдана Павловича Шиби, який виявив бажання особисто привітати баптистську громаду з ювілеєм та вручити грамоту міського голови благодійному фонду «Переображення», який утворений членами баптистської церкви та допомагає у вирішенні складних соціальних проблем суспільства – ресоціалізації алко- та наркозалежних, роботі з неповносправними тощо.

   

Дуже цікавим було свідчення християнського поета Сергія Порфировича Рачинця, який сповідує християнські принципи та пише вірші з ціллю прославити Бога і закликає людей до віри в Бога як єдиного виходу із найскладніших життєвих ситуацій. Поет Сергій Рачинець розповів про свої стосунки з Богом та закликав усіх завжди звертатися до Бога.

   

У проповіді, яку виголосив пастор церкви Миронюк Павло, прозвучала головна ідея богослужіння – важливість шукати Бога у будь-яких життєвих обставинах, оскільки тільки Бог здатний допомогти людям.

   

Цим богослужінням наша церква у такий нелегкий для України час закликала жителів міста шукати Бога, Який незмінний впродовж усієї історії християнства та залишається єдиною надією для людства.


Прес-служба церкви «Фіміам»
Олександр Самрук
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/




Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація