Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2009 рік

5 грудня
Благодійний творчий вечір на «51-й паралелі»



   

У суботу, 5 грудня, командою клубу «51 паралель» було організовано благодійний творчий вечір «Я Тобі віддаю» за участю християнських виконавців церков «Фіміам», «Божий Дизайн» та «Нове життя» з ціллю збору коштів на лікування дівчинки Поліни з міста Локачі, у якої хвороба ДЦП.

   
   

У програмі вечору були авторські пісні виконавців протестантських церков, читання християнської поезії, виступ театрального гурту «Говерла», музичні номери на саксофоні та скрипці, виставка творчих виробів а також проповідь Слова Божого.

   
   

Під час програми усі гості, яких було понад 180, сиділи за столиками, де мали можливість споживати чай і печиво та купувати різні солодощі у кафе, яке діяло під час зустрічі.

   
   

Глядачі активно підтримували учасників концерту, оскільки віруючі люди по-особливому розуміють важливість проведення подібних доброчинних програм.

   
   

Завдяки організованому вечору через продаж квитків та благодійному збору було зібрано понад 3500 грн., які було передано батькам хворої дівчинки.

   
   

«Дуже добре, що цей вечір присвятили благодійності – коли розповідали про сім’ю з Локач та їхні проблеми, я перейнялась цим дуже сильно і переосмислила власне відношення до проблем у моєму житті – вони ніщо порівняно з тим, що переживають інші люди» – Тетяна Д.

   
   

«Мені дуже сподобалося на творчому вечорі – я навіть і не думав, що у наших церквах є так багато творчої молоді, які співають, декламують, грають, розповідають та роблять щось велике для Бога.» – Валерій Р.

   
   

«Молоді люди завжди дуже творчі – вони експресивні, саме це я і побачив на цьому вечорі, мені тут дуже сподобалося» – Інна П.

   

Пропонуємо для ознайомлення переглянути відео з творчого вечора «Я Тобі віддаю». Придбати ДВД диск з концертною програмою можна у крамниці біля церкви «Фіміам».


Прес-служба церкви «Фіміам»
Олександр Самрук
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/




Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація