Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2009 рік

27 вересня
День Подяки у церкві

   

В останню неділю вересня, у помісних церквах, християни України проводять День подяки Богу за жнива – Всеукраїнський день Подяки. Цього року, 27 вересня у нашій церкві відбулося гарне, величне та святкове богослужіння, на якому ми по-особливому дякували Господу за Його благословення для нас.

   
   

У святково прикрашеному залі богослужіння відбувалося в 3 зміни, оскільки усі бажаючі поклонитися Богу поки не мають можливості одночасно вміститися в приміщенні церкви.

   

На служінні ми співали величальних пісень, молилися, дивилися театралізовану постанову «Притча про сіяча», яку професійно підготував християнський театр «Говерла», слухали вірші та музичний номер на саксофоні, а проповідь про слово, що змінює серце – подяка Богу за те, що Він посилає для нас, спонукала кожного задуматися над тим, за що і скільки ми дякуємо.

   

Найурочистішим моментом богослужіння була молитва подяки Богу за хліб, воду та Біблію, яку звершили пастори церкви разом з усіма присутніми у залі.

   

Під час богослужіння діти знаходилися на навчанні у дитячому клубі «Смайлик», де разом із вчителями пізнавали біблійні істини про важливість нашої вдячності Богові за все, що відбувається довкола.

   

А на згадку про врочисте служіння усі присутні отримали смачну булку та яблуко, як символ благословенного Богом врожайного року.


Прес-служба церкви «Фіміам»
Олександр Самрук
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/




Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація