Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2009 рік

12 вересня
Перший дзвоник у Маленькій школі "Зірочка"

У суботу, 12 вересня, у приміщенні євангельської церкви «Фіміам» відбулося довгоочікуване свято для дітлахів, які на наступний рік підуть до школи – перший дзвоник у християнській Маленькій школі «Зірочка», яка уже третій рік успішно працює при церкві з метою підготовки дітей до школи.

   

Свято організували вчителі маленької школи для того, щоб познайомити дітей з роботою «Зірочки» та оголосити про початок навчання у ній.

   

Програма свята була динамічна та цікава: діти грали ігри та брали участь у різноманітних конкурсах самі та разом з батьками, дивилися виставу лялькового театру «Ромашка», веселилися з клоуном «Льолею», дізналися про клас, у якому навчатимуться впродовж року, а після врочистого першого дзвоника відвідали свій перший урок як дорослі школярі.

   

Поки діти знайомилися між собою, з класним керівником та тішилися отриманими подарунками, батьки разом із Юрієм Михальчуком, одним із пасторів церкви «Фіміам», що опікується сімейним служінням, розмірковували про особливість кожної дитини.

   

Як повідомила нас директор школи Мартинова Тамара Петрівна, у школі, яка цього року навчатиме у чотирьох класах майже сорок дітей, школярі вивчатимуть математику, читання, письмо, англійську мову, дитячу творчість, логіку та християнську етику з ціллю кращої підготовки дітей до навчання у першому класі, адже з попереднього набору понад 40% випускників були зараховані у гімназійні класи. А ще у Маленькій школі дітей вчитимуть основ християнської етики та біблійних істин, які, ми віримо, проростуть у маленьких серденьках.

   

Щиро вітаємо дітей та батьків з початком навчального року та бажаємо їм успіхів у навчанні.


Прес-служба церкви «Фіміам»
Олександр Самрук
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/




Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація