Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2009 рік

21 червня
Святе по вірі водне хрещення



відео з богослужіння

У неділю, 21 червня, церква Фіміам та її дочірні церкви Перлина, Спасіння, Благодать та церква ХВЄ (с. Рованці) зібралися разом біля річки Стир в районі Київського майдану для проведення хрещення 37 людей, які давали обітницю Богу служити у чистому та доброму сумлінні.

   
   

Хоча було холодно та дощило, християни раділи виконанню видимої заповіді людей з Богом, які твердо вирішили слідувати за Господом.

   

Це хрещення було особливим, оскільки шлях людей, які долучалися до церковної сім’ї, складався у кожного по-різному. Заповіт з Богом складали молодь, колишні наркомани, неповносправні люди, підлітки, сімейні пари та люди у зрілому віці.

   

Просто захоплює, наскільки дивний та всесильний Бог, який може змінити життя кожної людини, незалежно від її соціального, матеріального чи фізичного стану, якщо вона щиро повірить в Ісуса як свого особистого Спасителя.

   

Родичі, друзі, брати і сестри з церков щиро вітали нових членів сімейної родини.

   

Ця подія нагадує історію з Біблії, описану в Луки 14:21-23, де пан, справляючи велику вечерю, наказав рабу: „Піди на дороги й на загороди, та й силуй прийти, щоб наповнився дім мій”. Дім Господній дійсно наповнився людьми, яких Бог вивів із темряви до світла і зробив Своїми дітьми.

   
   

Оскільки дощило, то після самого хрещення та привітань наша церква зустрілася знову о 18.00 для другої частини святкування цього дня.

   
   

Святкування відбувалося у щирій сімейній спільності. Лунали привітання людям, що долучилися до церкви, а ті ділилися Божими благословеннями та переживаннями у підготовці до хрещення.

   
   

Служителі церкви «Фіміам» та дочірніх церков звершували молитву благословення на християнське життя нових членів Божої сім’ї.

   
   

Бог дійсно працює у житті людей, дає надію, повне звільнення та нове відроджене життя для Його слави!

   

Бажаємо новим членам Божої Церкви щиро служити Христу, „змагатися добрим змагом, свій біг закінчити, віру зберегти” та отримати вінця слави!

Прес-служба церкви «Фіміам»
Олександр Самрук
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/




Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація