Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2009 рік

13 грудня
Спільне водне хрещення євангельських церков Луцька



Про хрещення словами людини, що вступила у заповіт з Богом.

Ввечері, 13 грудня, в приміщенні центральної баптистської церкви "Дім Євангелія", відбулося спільне водне хрещення євангельських церков Луцька, волинської області та м. Кузнецовськ (рівненської області).

   

Загалом до тіла Христового приєдналося 20 людей, а церква Фіміам поповнилася дев'ятьма новими членами. Кожен з охрещених дуже любить Бога, оскільки у житті без Нього зробив багато помилок, у яких щиро розкаявся перед Господом.

   

Урочиста частина богослужіння складалася з пісень прославлення у виконанні молодіжного музичного гурту церкви "Дім Євангелія", проповіді пастора церкви "Голгофа" м. Луцьк Олександра Савича та настанов служителів інших євангельських церков, а також свідоцтв охрещених про своє покаяння та увірування. Незважаючи на холодну погоду надворі, в приміщенні атмосфера була теплою та по-особливому святковою, найбільша баптистська будова обласного центру Волині ледве вміщала гостей свята.

   

Серед охрещених було двоє неповносправних людей, для яких свідченням Божої любові була робота з неповносправними, служителі якої своєю особистою посвятою Господу стали для людей у візках руками і ногами.

   
   

Важко виразити словами ті переживання та вдячність Богові, які переповняли кожного з присутніх у залі, коли люди вступали у заповіт з Господом через святе по вірі водне хрещення.

   
   

Після молитви благословення нових членів церкви вітали їхні родичі, друзі та брати і сестри у Христі. А згодом у приміщенні церкви «Фіміам», для нас відбулося перше причастя, після якого служителі приготували святковий стіл для охрещених та їхніх друзів.

   
   

У невимушеному спілкуванні за чаєм з тортами ми ділилися пережитими благословеннями та говорили про Божу любов та прощення.

   

Тепер кожного з нас чекає дорога, якою йшов наш Господь і Спаситель Ісус Христос – випробування щоденним життям, в якому ми вчитимемося робити Його вчинки.


Прес-служба церкви «Фіміам»
Тетяна Панасюк
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/




Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація