Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2010 рік

13 листопада
Жіночий клуб "Віра, Надія, Любов"


«Я ношу свое сердце, как хрупкую вазу
Ненароком споткнешься и вдребезги жизнь
Чтобы я на пути не споткнулся ни разу
Чей то голос твердит: «Иисуса держись!»


Саме такими словами 13 листопада 2010 р. розпочалась зустріч жіночого клубу «Віра, надія, любов». Кожна жінка мала чудову можливість отримати відповіді на болючі запитання. Наше серце, яке воно? Що відбувається в ньому? Якщо воно розбите, як далі жити? Чи можливо його зцілити? Хто може це зробити? Як зберегти своє серце від болю? Адже наше серце це те найцінніше, що Бог наказує берегти. «Над усе, що лише стережеться, серце своє стережи, бо з нього походить життя.» Приповісті 4:23.

   


Ми мали глибокі роздуми на основі прикладу жінки блудниці з Луки 7:37-50, серце якої було пошматоване гріхом. Вона мала потребу у Божому зціленні і не соромлячись людського осуду прийшла до «Лікаря». Ісус прийняв і зцілив її серце повністю.

   


На основі цих роздумів ми прийшли до висновків: що гріх розбиває і наші серця, наші пожадливості призводять до краху життя і коли ми покоряємось перед Господом, і відкриваємо перед Ним всю себе, тільки тоді отримуємо «Відновлення розбитого серця».

   


Жінки, які в своєму житті переживали подібні ситуації мали сміливість ділитися з іншими, як Бог діяв у їхніх серцях. Які переміни зробив Ісус в їхніх душах, відносинах, сім’ях. Роздуми супроводжувались змістовними піснями та молитвами.


Прес-служба церкви «Фіміам»
(0332) 76-72-34
Юля Терещук
http://www.fimiam.lutsk.ua/




Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація