Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2010 рік

5-8 лютого
Навчальні семінари за участю керівника Апологетичного центру Володимира Хміля

"Маніпулювання" – Володимир Хміль
"Останній час" – Володимир Хміль
"Ісус - дорога, правда та життя" – Володимир Хміль


   
   

5-8 лютого, по запрошенню Біблійної школи «Антіохія», що діє при церкві «Фіміам», пізнавальні лекції читав Володимир Михайлович Хміль, керівник Апологетичного центру Всеукраїнського союзу церков Євангельських християн-баптистів психолог, магістр християнського служіння, голова ГО «Інститут дослідження тоталітарних релігій та релігієзнавства».

   

Щодня послухати відомого апологета приходило багато людей щоб більше дізнатися принципи сімейного життя та як зростати у любові до партнера, про діяльність тоталітарних культів та сект щоб знати, як їх розпізнати та протидіяти, почути ознаки наближення кінця світу та як до нього готуватися, а ще розглянути складні теологічні теми – дихотомічну та трихотомічну позицію з приводу природи людини та ін.

   

Як повідомив нас старший пастор церкви «Фіміам» Павло Миронюк, зустрічі з подібними людьми мають далекоглядну перспективу – сьогодні прихожани наших церков навчаються, отримують відповіді на свої запитання а у подальший час більш детально обдумуватимуть почуту інформацію, що сприятиме тому, що вони більше досліджуватимуть Біблію, яка є авторитетом для кожного християнина. Я дуже щасливий, що така людина змогла відвідати нашу церкву та біблійну школу, щоб читати у ній навчальні лекції.

   

Для довідок: біблійна школа «Антіохія» успішно діє на Волині при церкві «Фіміам» з ціллю духовного навчання та підготовки служителів євангельських церков. Нині у школі у дванадцяти групах навчається понад 150 студентів.


Прес-служба церкви «Фіміам»
Олександр Самрук
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/




Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація