Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2010 рік

1 січня
Неповносправні та команда зустрічають Новий рік "в Ноєвому ковчезі"


У новорічну ніч люди, що регулярно відвідують реабілітаційний кабінет для неповносправних і богослужіння нашої церкви та лідери, що служать для цих людей, разом зустрічали Новий 2010 рік.

   

Зустріч Нового року відбувалася у Ноєвому ковчезі, де усі його учасники одягали маски тварин, які були врятовані від вод потопу та розмірковували про вогняний суд Божий над грішним світом у останній час. Також була нагода переглянути документальний фільм про пошуки Ноєвого ковчега, що ще раз спонукало кожного задуматися над тим, що біблійна подія дійсно мала місце в історії людства.

   

Це був гарний час, де вони могли згадати усі благословення року, що минає та щиро подякувати Богові за Його керування та турботу про нас.

   

На зустрічі усі учасники програми багато співали пісень для слави Божої та підбадьорювали один одного щирими побажаннями та привітаннями з нагоди Нового року.

   

За допомогою інтелектуальних та гумористичних конкурсів було створено щиру та дружню атмосферу, що була впродовж усієї зустрічі та заряджала позитивним настроєм усіх присутніх та не давала заснути у новорічну ніч.

   

Також на святі був присутній Дід Медуз, який роздавав подарунки усім присутнім та щиро вітав із зимовими святами.

   

Ми також щиро вітаємо неповносправних та їхню команду з Новим роком та Різдвом Христовим!


Прес-служба церкви «Фіміам»
Олександр Самрук
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/




Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація