Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2010 рік

17 жовтня
Стратегічний лідерський семінар


14-17 жовтня у пансіонаті «Шацькі озера», що у селі Світязь Волинської області, відбувся черговий стратегічний лідерський семінар, який відвідало 46 служителів з нашої церкви. Подібні зустрічі лідерської команди ми проводимо щорічно, так як впевнені, що лише мудре лідерство сприяє якісному звершенню служіння, яке нам ввірив Господь.

      

Це був гарний час коли пастори, диякони, лідери служінь та їхні помічники зібралися разом, аби проаналізувати служіння за минулий рік, обговорити бачення на найближчі десять років, узгодити плани на наступний рік та затвердити календар подальшого спільного служіння.

   

Окрім цього ми мали багато часу, аби роздумувати над біблійною моделлю росту церкви, більше часу провести в молитві та спілкуванні один з одним.
Також була нагода відпочити, пограти спортивні ігри, поспілкуватися біля вогнища.

      

Віримо, що завдяки подібним семінарам лідерство в церкві буде досконаліше, а служителі більш посвячено виконуватимуть свою роль – вестимуть інших за собою для виконання тієї ролі, яку на них поклав Господь.

      

«Мені дуже сподобалося на семінарі, оскільки я зміг побачити усю картину служінь, які звершує наша церква.» Олександр П.

«Я вперше на подібній зустрічі і славлю Бога за те, що Він так досконало веде нашу церкву. Подібні зустрічі дуже надихають до служіння.» Зоя Б.

«Сподобались дуже близькі і теплі відносини між лідерами» Іван В.




Прес-служба церкви «Фіміам»
Олександр Самрук
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/




Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація