Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2010 рік

28-29 березня
Семінар Олександра Черняка по особистому наставництву

Впродовж двох вечорів 28 та 29 березня разом із Олександром Черняком, служителем церкви «Еммануїл» місто Турійськ, лідери домашніх груп, наставники по курсу «Абетка християнина» та усі бажаючі розмірковували про методику особистого євангелизму на навчальному семінарі.

   

Коли ми думаємо за особисті контакти з людьми, існує дві крайності – одна це як ми стараємося нашого невіруючого друга «закидати» посиланнями з Біблії, іноді аж набридаємо їм проповідями, цим самим відштовхуючи своїх друзів від прийняття важливого рішення у житті, і інша, коли спілкуємося з невіруючими людьми про будь-що окрім духовних питань, цим самим не виконуючи повеління Христа про навчання їх Біблії, – розповідає ведучий семінару Олександр Черняк. – Впродовж цих вечорів ми розглядали теоретичні та практичні моменти, як кожен з нас зможе завести гарні стосунки з своїми невіруючими друзями щоб найефективніше розповідати їм про Христа.

Сподіваємося, що подібні семінари допоможуть багатьом у духовному зростанні та вдосконаленні вміння працювати з невіруючими друзями, цим самим приводячи їх до Христа.


Прес-служба церкви «Фіміам»
Олександр Самрук
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація