Євангельська церква «Фіміам» 
   

   
 
<<< Усі новини за 2011 рік

13 лютого
Святкова зустріч у «Біблійній скарбничці»


13 лютого, в приміщенні церкви «Фіміам», відбулася святкова зустріч для дітей, які навчаються в Поштовому клубі «Біблійна скарбничка». На цій зустрічі були присутні діти та їхні батьки з міста Луцька та з інших районів Волинської області.

   

Тема зустрічі «Найкращий подарунок», і оскільки не так давно були новорічні і різдвяні свята, які часто в нашому народі асоціюються з подарунками, у лідерів команди «Біблійної скарбнички» було на меті звернути увагу слухачів на головний подарунок, який зробив для людей Бог – це Його Син Ісус Христос, у Якого повинен щиро повірити кожен, щоб мати вічне життя.

   

Ніщо так не згуртовує дітей, як веселі пісні та цікаві вікторини а також захоплюючі ігри, де кожен мав змогу бути учасником та цікаво і з користю для себе проводити цей час. Приємні враження залишаться у спогадах присутніх про сценку під назвою «Іменинник» у виконанні театру «Говерла», яка дала можливість зрозуміти, що бувають негативні наслідки того, коли люди забувають про іменинника у День його народження.

   

Дуже гарною і запам’ятовуючою була проповідь Олександра Ткачука, який на прикладі хлопчика показав, чи насправді подарунки роблять людину щасливішою: він оповів історію сина якому батьки дарували все, чого тільки бажало його серце, але проживши життя і отримавши всілякі подарунки, він зрозумів, що ці подарунки не зробили його щасливішим.

   

   

Ця зустріч була особливою і тим, що відбулася ярмарка, на якій діти обмінювали на подарунки «поштарики» – умовні гроші нашого клубу.

   

   

Віримо, що після сьогоднішнього свята гості лишилися з гарним настроєм і роздумами про цінність подарунків, а особливо про подарунок від Бога – Ісуса Христа, як нашого Спасителя.




Прес-служба церкви «Фіміам»
(0332) 76-72-34
Гаврук Вікторія
Фото: Олена Литвинова
http://www.fimiam.lutsk.ua/




Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація