Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2011 рік

14 травня
День матері у жіночому клубі "Віра, надія, Любов"


14 травня 2011 року відбулась святкова зустріч жіночого клубу з нагоди Дня матері. Прийшло багато жінок, щоб відсвяткувати цю подію разом в християнській спільності. Святкового настрою додав гурт співаків під керівництвом Ірини Сильчук. Участь у святі міг взяти кожен.

   
Ми ділились розповідями про те, яку роль відіграє мама в нашому житті. Ірина Лавренюк засвідчила, що є дитиною Божою саме завдяки своїй мамі та її молитвам.

Кожна жінка мріє стати мамою – це закладено Богом. Про довгоочікуване материнство свідчила сестра Наталя Бричук. 10 років їхня сім’я молилась за дитину. І Господь благословив – на світ з’явився синочок Анатолій. Наталя зауважила, що неможливе людям, можливе Богові!

   
Одне з найболючіших питань сьогодення - це стосунків батьків та дітей. Змістовний виклад на дану тему зробила Олена Яремчук. Сестра наголошувала, що дуже важливим є, щоб ваші діти знали про вашу любов до них.

Та яке ж свято без квітів?! Букетик конвалій та листівку дарували усім наші дівчатка, справжні маленькі красуні.

   
Атмосфера під час зустрічі була святковою та невимушеною. Діти вітали своїх мам та бабусь. А за чашкою чаю мали спілкування жінки різного віку.

Ці зустрічі відбувались в рамках святкування «Тижня подружжя», який триватиме з 15 по 22 травня та вперше відзначатиметься у Луцьку.




Прес-служба церкви «Фіміам»
(0332) 76-72-34
Валерія Герасимович
Фото: Любов Михальчук
http://www.fimiam.lutsk.ua/




Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація