Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2011 рік

15 січня
Жіночому клубу "Віра, надія, любов" один рік.


«А час летить, а час минає». Саме так пролетів рік у жіночому клубі «Віра, надія, любов». Святкування першої річниці пройшло в приємній, теплій атмосфері з чарівним звучанням оркестру народних інструментів під керівництвом Якова Вознюка з церкви «Дім Євангелія».

   

   

   

Кожна жінка, прийшовши на це свято, мала чудову можливість пригадати, що зробив Бог в її житті протягом минулого року. Найсміливіші ділилися своїми переживаннями і дякували Богу за Його дії. Наталя Больчук також розповіла про ті переміни, які спонукали її по-новому зрозуміти цінні слова з Божого Слова: «Отож, уважайте, щоб поводитися обережно, не як немудрі, але як мудрі, використовуючи час, дні бо лукаві! Через це не будьте нерозумні, але розумійте, що є воля Господня» (Ефесянам 5:15-17).

   

   

   

Ми разом могли переоцінити час, який дає нам Господь, проаналізувати його кількість та якість: кількість – те, що залежить повністю від Бога, а якість – це наша відповідальність. Правильне та мудре використання часу свідчить про те, що ми пізнаємо волю Божу і виконуємо її. Бог закликає нас дякувати за різні обставини, бути щирими та відкритими з Ним. Саме так свого часу і зробила Наталя, коли перед нею постало запитання: «Чи втрачене моє життя?». І воно було б втрачене, якби вона нарікала, та ні, - вона дякувала і надбала життя нове.




Прес-служба церкви «Фіміам»
(0332) 76-72-34
Юля Терещук
Фото: Уляна Кунчик
http://www.fimiam.lutsk.ua/




Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація