Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2011 рік

20 березня
«Весілля» у сімейному клубі


Пам’ятаєш ці слова: «Обіцяю любити та цінувати тобою… Обіцяю бути з тобою завжди… Обіцяю любити до кінця наших днів… Обіцяю підтримувати тебе, що б не сталося… Обіцяю бути з тобою в горі та в радості, в багатстві та в бідності, в здоров’ї та хворобах, доки смерть не розлучить нас… Обіцяю…»?

   

Згадати про такі обітниці та уявити себе на весіллі могли усі присутні на зустрічі сімейного клубу «7-Я», яка відбувалася 20 березня в приміщенні церкви «Фіміам».

   

Перша частина свята нагадувала вінчання . Все дійство супроводжувалось чудовим співом церковного хору під керівництвом Ірини Сильчук. Під час проповіді пастор Юрій Михальчук закликав чоловіків та дружин до посвяти один одному та до оновлення стосунків у сім’ї.


   

   

Після урочистої частини приміщення перетворилось в бенкетний зал! Присутні могли насолоджуватись виглядом страв (вони були надруковані на папері ?) та приємним співом чоловіків, які співали для своїх дружин. Весільну атмосферу також створювали конкурси та ігри, в яких активну участь брали усі присутні.

   

Згадкою про зустріч для усіх чоловіків та жінок є лист посвяти, в якому кожен зазначав своє ім’я та ставив підпис – на знак обіцянки берегти свої сімейні відносини.




Прес-служба церкви «Фіміам»
(0332) 76-72-34
Наталка Бондарук
Фото: Олена Литвинова, Юлія Гребенюк
http://www.fimiam.lutsk.ua/




Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація