Євангельська церква «Фіміам» 
   

   
 
<<< Усі новини за 2011 рік

30 січня
Зимовий лідерський семінар. Спільне богослужіння


30 січня в рамках зимового лідерського семінару в приміщенні церкви «Нове життя» відбулось спільне святкове богослужіння церкви «Фіміам» та дочірних церков:
«Голгофа», «Божий Дизайн», «Джерело Благодаті», «Спасіння», «Перлина» та «Благодать» м.Володимир-Волинський.

   

   

Розпочалось богослужіння з загальної молитви та прославлення Господа в піснях разом з гуртом церкви «Фіміам». Потім кожен пастор мав нагоду коротко розповісти про життя, служіння, та потреби своєї церкви.

Олександр Астаф’єв, пастор церкви «Спасіння», на основі тексту з Євангеліє від Луки,19 розділ (історія про Закхея), розповідав про те, що навколо нас є багато людей, готових слухати і приймати Слово Боже, тому варто йти і проповідувати! Також бажав усім більше перебувати в єдності: організовувати спільні семінари, богослужіння; поіменно молитись один за одного.

Молитовні потреби церкви «Спасіння»:

• За покаяння людей, що чують звістку Євангеліє;
• За матеріальні ресурси церкви (існує проблема оплати приміщення).



Володимир Усанов
, пастор церкви «Джерело Благодаті», немов продовжуючи попередню думку, говорив про те, що в м.Луцьк є ще багато не спасених людей, які потребують Слова Божого.


Молитовні потреби церкви «Джерело Благодаті»:

• За духовно сильних братів, які б могли як проповідувати з кафедри, так і свідчити людям на вулиці.

Олександр Подловкін, пастор церкви «Благодать» м.Володимир-Волинський, зазначив, що хоча їхня церква знаходиться досить далеко порівняно з іншими, проте завжди живе з нами одним духом.

Великим благословенням для церкви «Благодать»стало те, що у листопаді 2010р. вона була офіційно зареєстрована органами місцевої влади.

На основі тексту з Євангеліє від Івана, 17 розділ, брат Олександр розповідав нам про наставництво, а саме про те, що Христос прийшов заради тих, хто готовий продовжувати його справу; та й на Голгофу не боявся йти тому, що знав: Його служіння буде тривати. Варто задуматись, чи є ми тими послідовниками?...

Молитовні потреби церкви «Благодать»

• За облаштування центру реабілітації (центр змінив місцезнаходження);
• За процес наставництва – щоб навчати інших та залишати після себе послідовників;
• За покаяння людей, що відвідують богослужіння.

Андрій Юрковський, пастор церкви «Перлина», розпочав свій виступ, жартуючи: «А ми з села… ні інтернету, ні церковного сайту в нас нема! Та й хто знає, де те село Вересневе! Проте, - продовжував він, - коли там живеш, кращого місця на землі не знайти!».

Брат розповідав історію становлення церкви, формування команди, перші переживання та труднощі. Також зазначив, що кожна людина, народжена від Бога, має все необхідне для того, щоб проповідувати Євангеліє. Разом роздумували над місцями з книги Йони: якщо перечити та втікати від Божої волі, страждатимуть люди навколо (люди на кораблі); якби Йона так і не пішов в Ніневію, інші люди загинули б.

Молитовні потреби церкви «Перлина»:

• За покаяння людей району Вересневе.

Олександр Савич, пастор церкви «Голгофа» наголошував, що хоча наші церкви знаходяться в різних районах міста, ми – єдині , бо маємо одне завдання: спасати людей невіруючих та збудовувати віруючих.

Брат Олександр зацікавив нас такою арифметикою: якщо населення нашого міста на сьогоднішній день складає близько 205 тис.чол., а одна церква вміщає 1000 чол. ( візьмемо по максимуму!), і нехай дієвими є 100 церков (про конфесії не йдеться), то скільки ще треба добудувати церков, щоб кожен мешканець Луцька мав можливість вільно приходити і чути Слово Боже?

Тож роздумуємо над цим питанням і створюємо нові церкви!

Молитовні потреби церкви «Голгофа»:

• За приміщення ( придбати земельну ділянку, чи залишатися там, де є);
• За духовний ріст лідерів та служителів;
• Щоб приводити людей до спасіння;
• Щоб утворювались нові церкви.

Сергій Шараєвський, пастор церкви «Божий Дизайн», розповідав про особливості своєї церкви, про команду та про те, як важливо кожен свій день починати з читання Слова Божого. «Ми дуже любимо Біблію!», - наголошував Сергій.

«Божий Дизайн» є домашньою церквою, оскільки недільні богослужіння відбуваються по домам членів церкви, на зразок домашніх груп, а спільне – раз на місяць. При малій кількості людей значно легше досягнути дружньої невимушеної атмосфери, тому є бачення саме таким чином набувати рідних та близьких для Царства Божого.

Молитовні потреби церкви «Божий Дизайн»:

• Щоб ті, з ким ми спілкуємося, усім серцем полюбили Біблію;
• Щоб християни були відкритими служити своїми помешканнями для проведення домашніх зібрань.

Слід пам’ятати: церква – не лише раз на тиждень, на недільних богослужіннях. Церква – з понеділка по неділю!

Павло Миронюк, пастор церкви «Фіміам», дякував Господу за пасторів та усіх людей, які служать на Божу славу. Керуючись текстом з Писання (2Кор 2:14), наголошував, що Господь запашність Свою буде розповсюджувати по всьому місту через нашу церкву.

Павло запропонував задуматись над питанням: «Як церква може послужити людям нашого міста?». Лунало питання і до лідерів: «Хто піде в села та інші міста утворювати нові церкви?». А ще закликав кожного виходити з зони власного комфорту та служити іншим.

Пастор запропонував жити і діяти за таким девізом:

Церква – в кожному районі!
Церква – на кожній вулиці!
Церква – в кожному багатоповерховому будинку!
Церква – у кожному під’їзді!


Для порівняння на сцену були запрошені вагітні сестри: як мати виношує в своїй утробі немовля, так і церква повинна дарувати життя іншим новим церквам, залишати послідовників.

   

Молитовні потреби церкви «Фіміам»:

• За покаяння людей, що відвідують церкву;
• За духовний ріст нових лідерів;
• За розвиток домашніх груп.

В кінці богослужіння відбулась молитва посвяти над тими, хто бажав посвятити своє життя на служіння Господу та спільне причастя.

   

   


А чи ви знаєте, що:

Усі пастори кожного четверга о 7 годині ранку збираються разом, щоб молитись за нас, за свою паству.

Дякуємо вам, наші дорогі пастори, що ви зрощуєте нас, наставляєте та завдаєте вірного напрямку в житті!




Прес-служба церкви «Фіміам»
(0332) 76-72-34
Лєра Герасимович
http://www.fimiam.lutsk.ua/




Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація