Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2012 рік

24 травня
Навчальний семінар по есхатології


24 травня в приміщенні церкви «Фіміам» відбулося богослужіння-семінар на тему «Події останнього часу». Гостем та спікером був пастор-вчитель церкви «Алмаз» (м.Київ) Микола Скопич

   
   

Впевнена, цей молодий служитель своєю простотою та безпосередністю подання погляду на останні часи завоював увагу всіх присутніх.

   
   

Окрім гостя-спікера, який ділився біблійними дослідженнями, було присутньо чимало гостей серед слухачів як з інших церков, так і людей, далеких від церкви. Приміщення, де проводився семінар, було заповнене, - це говорить про те, що людей хвилює питання: «А що ж буде в кінці часів?».

   

Сучасне віяння «кінця світу» змушує людей різного віку та соціального статусу задумуватися, що ж чекає їх або їхніх дітей попереду. Про «переполох» переходу в нове тисячоліття у 2000 році всі вже забули, але безкінечні та безпідставні розмови про кінець світу в 2012 році розбурхують думки людей. Саме це ще раз показує цінність Біблії та необхідність пошуку відповідей у ній.

   

Окрім семінару та прославлення, особливо хочу зазначити можливість, яка була у присутніх в залі: задати питання, що їх хвилюють, Миколі Скопичу. Деякі питання були дійсно цікавими, як і відповіді на них; деякі такими, на які відповісти може тільки Господь, тому тим, хто їх задав, доведеться набратися терпіння.

   

Маю впевненість, що кожен присутній отримав корисну для себе інформацію, та сподіваюся, що це не останній семінар на тему, яка актуальна для всіх груп людей. Особливо вдячна Миколі Скопичу за приїзд і сміливість розкривати таку неоднозначну тему.


Прес-служба церкви «Фіміам»
Олександра Лізова
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація