Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2012 рік

27 травня
Останній дзвоник МШ «Зірочка»


«Прощавай, Маленька школо, нині нам у перший клас!» –так може уже сказати кожен випускник Маленької школи «Зірочка». А все тому, що в останню неділю травня відбулося Свято останнього дзвоника.

   
   

Учителі, класні керівники, рідні та друзі прийшли привітати дітлахів і відсвяткувати разом цю радісну подію. Ведучі свята, Шурма Тетяна і Терещук Юлія, запросили діток у незвичайну подорож під назвою «Країна спогадів» - подорож хоч прощальну, але неймовірно веселу та цікаву.

   
   

Присутні переглядали фотопрезентацію, відгадували загадки на шкільну тематику, і найкмітливіші отримали призи.

   
   

Директор Маленької школи «Зірочка» Мартинова Тамара Петрівна вручила випускникам іменні дипломи про успішне закінчення навчання.

   

Привітати маленьких учнів прийшов загадковий гість – Волинський академічний обласний театр ляльок із виставою «Мандрівний лялькар». Основна думка представленого твору – добрий лялькар, як і добрий Бог-Творець, дуже любить кожне своє творіння і навіть не зважає на різницю в характерах чи здібностях, бо любить не за вчинки, а з великого милосердя.

   

Мелодійну пісню останнього дзвоника продовжила промова голови ВОБФ «Переображення» Миронка П.Г. Він говорив про важливість істинних духовних цінностей у житті кожної людини, а особливо – дитини; просив батьків підтримувати діток у бажанні молитися, читати Біблію, співати пісні хвали Богові, тобто зрощувати усі дрібні зернятка Слова Божого у маленьких сердечках.

   

Щира спільна молитва благословення, якою завершилося свято, хай стане для випускників Маленької школи міцною підтримкою, надійною допомогою та захистом на усіх незнаних дорогах життя.

   

А про веселі посмішки та повні радості очі усіх присутніх завжди нагадуватимуть фото зі свята.


Прес-служба церкви «Фіміам»
Ольга Черняк
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація