Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2012 рік

11 червня
Трансляція матчів збірної України на ЄВРО 2012


Футбольна лихоманка в Україні зачепила і церкву «Фіміам».

   

А як же інакше, якщо вся країна «захворіла» футболом? Про нього говорять усі: дорослі та малі, жінки й чоловіки, пенсіонери, бізнесмени, вчителі, лікарі - і взагалі, хто не говорить про футбол у ці дні???!!! Отже, і нас, християн, футбольна тема не змогла оминути. Тому всі 3 матчі за участю збірної України транслювалися онлайн у приміщенні церкви «Фіміам». Туди могли потрапити всі бажаючі вболівати за нашу команду.

Трансляції відбувалися 11 червня (Україна-Швеція), 15 червня (Україна-Франція) та 19 червня (Україна-Англія). На жаль, після останнього матчу (який не можу назвати програшем, як і всі інші вболівальники нашої збірної), Україна вибула з боротьби за Кубок Євро-2012, але команда показала, що вона складається з найкращих українських футболістів.

Спостерігати за матчами в церкву щоразу приходило близько 80 людей: молодь, підлітки, старші люди. Чоловіки приводили своїх дружин, можна сказати, залучали їх до футболу. При вході усі отримували анкети, в яких не тільки залишали дані про себе, написали свої очікування від церкви, але й могли спрогнозувати результат матчу. Ті, кому це вдалося, отримали призи, справжні футбольні атрибути – пляшку пепсі та чіпси:). В день першої трансляції перемогу української команди над шведами з рахунком 2:1 спрогнозували 12 людей, тому з них обрали лише трьох, які отримали приз. Результат матчу Україна-Франція із впевненою перемогою останньої 2:0 спрогнозувало двоє людей. Рахунок 1:0 на користь Англії також вгадали двоє.

Можна було б закінчити футбольну тематику в нашій церкві з маленькою краплинкою смутку, але це ще не кінець. В кінці червня – на початку липня на спортивному майданчику біля церкви «Фіміам» проходитиме турнір з міні-футболу серед молоді «Дорожче за кубок», учасникам якого транслюватимуть півфінальні матчі та фінальний поєдинок Євро-2012.


Прес-служба церкви «Фіміам»
Олександра Лізова
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація