Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2012 рік

17 червня
Водне хрещення


«Того образ, хрищення не тілесної нечистости позбуття, але обітниця Богові доброго сумління, спасає тепер і нас воскресенням Ісуса Христа» (1Петр.3:21). Саме таку обітницю перед Богом і людьми давали 8 братів і сестер, прийнявши 17 червня святе по вірі водне хрещення.

   
   

Дорога до Бога і до цього дня у кожного з них була особливою і не схожою на інших: якщо хтось народився у сім’ї, де з дитинства чув про свого Творця, то інший пройшов складний і довгий шлях до цього моменту. Одна із сестер чекала дня хрещення 4 роки; інший же брат, коротко розповідаючи про себе, зазначив, що все, чим він жив до навернення до Бога, навіть не варте того, щоб про це розповідати, тому що насправді його життя набуло справжнього змісту лише після зустрічі з Господом.

   
   

Усі ті, хто мав охреститися, брали участь у богослужінні, ділячись своїми свідченнями про навернення до Бога, співаючи пісні для слави нашого Господа і розповідаючи вірші.

   
   

Радість наповнювала усіх присутніх, що прийшли на свято. До нас приєдналися брати з церкви «Еммануїл», які супроводжували церкву у співі і поклонінні Богу піснями; а Олександр Черняк – служитель цієї ж церкви – проповідував.

   
   

Саме хрещення проходило на відкритому повітрі, у басейні, що знаходиться на території церкви, після чого усі знову ж повернулися у приміщення, де спільно могли бути учасниками Господньої вечері – причастя.

   
   

Слова обіцянки Богу та визнання віри в Нього у день хрещення хай будуть не лише одноразовою дією у житті духовно молодих християн. Нехай вони щодня роблять вибір служити Богу і прославляти Його у своєму житті!


Прес-служба церкви «Фіміам»
Оксана Миронюк
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація