Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2012 рік

7-13 липня
Табір "Шлях чемпіона"


7-13 липня на березі мальовничого озера Бережисте, що у селі Сушибаба Турійського району Волинської області, для відвідувачів дитячого клубу «Смайлик», який діє при церкві «Фіміам», було організовано відпочинок «Шлях чемпіона».

      
      

Понад 60 дітлахів разом зі своїми лідерами гарно провели час, адже і погода і програма максимально сприяли цьому. Розпорядком дня передбачалися спортивні змагання, купання, конкурси та естафети, біблійні уроки, студії, вечірні програми, час для співу і відпочинку та смачне чотириразове харчування.

      
      

Дітлахам під час інструктажу розповідали про унікальність кожного, важливість знання Бога, потребу спільності в команді, переваги тренувань, цінність правил гри і щось більше, ніж кубок, який здобувають у змаганнях.

      
      

Відгуки відвідувачів про табір: «Це був гарний час, я здружився більше з однолітками. Мені найбільше сподобалося купання і вечірні програми». Саша В.

      

«Я дуже щаслива, що відвідала цей табір, адже тут серед природи я більше дізналася про Тренера і про важливість дотримання правил гри». Віка В.

      

«Тут справді цікаво – багато змагань і тренувань, цікаві ігри, смачна їжа, словом хороший відпочинок для дітей». Володя С.

         

«А мені найбільше сподобалися вечірні і денні програми – ми весело проводили час. З нетерпінням очікую ще подібних програм». Таня К.


Прес-служба церкви «Фіміам»
Олександр Самрук
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація