Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2012 рік

4 листопада
Всесвітній день молитви жінок


В неділю, 4 листопада, в приміщенні церкви «Фіміам» відбулася особлива подія для жінок. Так як цей день був визначений як «Всесвітній день молитви сетер»,сестри церви «Фіміам» також об’єдналися для спільної молитви в цей вечір.

Організувала цю подію Олена Писарська, яка вже вдруге провела подібний вечір. Сестри мали змогу ближче познайомитись, одна з одною, знайти собі нових подруг, поділитися особистими потребами, підтримати одна одну в молитві за них, насолодитися співом жіночої групи під керівництвом Іри Сильчук. Але основною ціллю цього вечора було «вийти» з молитвою за межі своєї сім’ї, церкви, свого міста, своєї країни и попросити благословення у Господа для людей які далеко, в інших країнах, на інших континентах.

Жінки та дівчата молилися за Африканські країни, країни Латинської Америки, Європи, Азії, Північну Америку. Молитви линули за тих, кого сестри ніколи не бачили, але знаючи їхні потреби та проблеми, могли скористатися привілеєм, даним нам Отцем, та принести до Нього свої прохання.

Гадаю, цей вечір багатьом жінкам показав у якій країні ми живемо, яку свободу маємо, спонукав ще більше цим цінувати та дякувати Ісусу Христу за те, що можна ось так зібратись, щоб бути в спілкуванні та поклонінні.

Вірю, що це не останній такий молитовний вечір для сестер в нашій церкві, та дуже сподіваюся, що ще більше молодих та старших жінок відкладуть свої справи всього на годину та прийдуть, щоб подумати і помолитися за тих, хто цього потребує.


Прес-служба церкви «Фіміам»
Олександра Лізова
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація