Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2012 рік

22 грудня
МШ «Зірочка» святкує Різдво


Хоча свято Нового року в Україні святкується раніше за Різдво, але Маленька школа «Зірочка» зібрала своїх учнів, їхніх батьків та рідних з єдиним бажанням – розповісти про те, що ж насправді святкують українці на свято Різдва.

   

Тому й не дивно, що головними героями дійства, його ведучими були дві особи – Україна та Ангел. Україна – це щира душа, яка святкує Різдво, дотримуючись певних традицій, готуючи багато страв на Святвечір. Ангел же з’явився до неї і почав розповідати про справжню суть цього свята. Багато нового і справді біблійного дізналася Україна про Різдво: що Іменинником цього свята є Ісус Христос, Який близько двох тисяч років тому народився у бідних яслах, але, незважаючи на це, був Спасителем людства. Ангел розповів їй історію народження Христа і те, чому ж люди у всьому світі через дві тисячі років ще й досі святкують Різдво.

   

Активну участь у святі брали не лише ведучі, але й дітки: вони розповідали вірші, співали пісні про народження Христа, виконували композиції з дзвониками і зірочками.

   

Багато радості принесла всім вистава лялькового театру, а також пісня, виконана ляльками.

   

Вчителі Маленької школи підготували різдвяну пісню, яку виконали як привітання присутнім. А також зал заспівав відому всім українцям пісню «Нині радість стала».

   

А насамкінець, звичайно ж, були подарунки, які дуже сподобалися діткам; фотографування класів і канікули, після яких Маленька школа «Зірочка» знову чекатиме своїх учнів для продовження навчання.


Прес-служба церкви «Фіміам»
Оксана Миронюк
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація