Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2012 рік

30 грудня
Святкова зустріч сім’ї «Фіміам»


Мабуть чимало знайдеться людей, які мріяли колись про новорічне свято у великому колі добрих друзів… Можливо дехто про це навіть молився… Аж ось напередодні Нового 2013 року в світлій залі церкви «Фіміам» зібралася одна велика сім’я. Християнська сім’я.

   

Кожна домашня церква із своїми друзями та гостями займала окремий столик. У теплій мирній сімейній атмосфері присутні згадували як минув 2012 рік у їхньому житті та у житті церкви «Фіміам». І дякували. Повірте, що приводів для вдячності Богу була величезна кількість. Адже вірні Богу серця вміють дякувати не лише за добре, комфортне чи розкішне. Ті, хто складають надію на Ісуса Христа завжди дивляться навколо себе через Божі чи біблійні окуляри: бачать дорогоцінне у нікчемному, достатнє у незручному і залежність у розкішному.

   

У цей вечір 30.12.2012 року прозвучало чимало новорічних та різдвяних вітань. Усі домашні церкви готували святковий номер-виступ. Звучали пісні і соло, і дуетом, сім’єю, і цілою домашньою церквою.

   

Запам’ятаються мабуть і авторські пісні та вірші. Грали на гітарах, клавішах та навіть на дзвіночках. Якось по-особливому звучали життєві історії та свідчення. А наша молода церква-донечка «Фіміам-Лучеськ» звеселила всіх барвистими конфетті.

   

Ведучим свята чи то пак конферансьє був наш лагідний і до усіх чуйний пастор Саша Ткачук. А пастор із великою силою віри та умінням дякувати людям за найменшу працю для добра інших – Павло Миронюк – згадав і зачитав кожного робітника ниви Божої, у своєму довгому листі подяки. Дітки цікаво проводили час у гральній з Наталкою Руденко, і за це їй особлива подяка.

   

У залі пахло мандаринами, тістечками, кавою. Лунав сміх дітей (в тому числі і Божих). І в душі теплилася думка: «Ось воно – новорічне родинне свято моєї мрії!». А хтось у цей же час думав: «Дякую Тобі ,мій Небесний Батьку, що почув і відповів на мої молитви!» Якщо це була ти, дорога душа, то саме ти порадувала велику християнську родину!


Прес-служба церкви «Фіміам»
Ольга Черняк
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація