<<< Усі новини за 2014 рік

21 лютого
Звернення старшого пастора церкви «Фіміам» Павла Григоровича Миронюка

Зі слізьми на очах сьогодні дивимося на подіі, діємо, молимося, проте з вірою та мужністю та впевненістю перед Богом! Багато хто вважає, що ситуація вийшла з під контролю. Проте я впевнений, що Господь все контролює. Все під його контролем! Тому не варто панікувати, і мати неспокій. Тривога - це прояв не довіри Богу! Хочу описати, як я розумію теперішню ситуацію, і як нам християнам варто вести себе згідно Біблії!
  1. Абсолютно довіряти Богу, який діє суверенно і контролює всю ситуацію! Назвати все те, що ми бачимо небесним задумом напевно важко, але Господь не поза цим сценарієм! Він його допускає і контролює проявляючи в ньому свою волю, Божественну сутність перетворювати зло в добро та свою милість і справедливість!
  2. Все те, що ми мали і маємо за останні 90 днів, це лише підтвердження закону про сівбу та жатву! Бог давав нам більше 20 років неймовірної духовної свободи! Для чого? Щоб народ України пізнав свого Господа і Спасителя Христа! На жаль всенародного пробудження до живої віри не відбулося! Наш народ "успішно" спутує святе з грішним і до сьогодні! І навіть в цьому протистоянні! Ну, не можна в одночасі говорити: люби ворога, і в той же час закликати до відсічі насильникам! Адже є вищі Христові заповіді про любов до ворога, а ніж просто поняття самозахисту... Що правда любов до ворога не означає не говорити і не вказувати на його гріх і любити його гріх. Але любити будь яку людину, це те, що говорив Христос! Він навіть з хреста сказав слова прощення в адресу своїх катів, обгрунтувавши їх дії духовною необізнаністю! Сьогодні пожинаємо ми всі: влада за свої беззаконня та безвідповідальність, народ за свої гріхи та безвідповідальність, церква за свою бездіяльність та не вірність Заповідям Христовим! Господь нас водночасі і карає і в покаранні навчає, можливо даючи ще один шанс зрозуміти Його абсолютну волю!
    Кожен повинен зробити правильні висновки: влада - має відмовитися від своїх посад, так як очевидно не справилися зі своїми священними обов'язками та понести справедливе покарання по Закону, оскільки відповідальність за все, що відбулося, однозначно на президентові і його уряді і правлячій політичній силі! Ну а на кому? Що, хіба на наших дітях? Думаю слуги народу в цьому політично демократичному світогляді, мали б не за посади триматися і за все, що від них залежить, а піти давно у відставку! А як ні, то їм допоможуть ті, хто цього прагне будь якою ціною! Народу України варто перестати віддавати славу своїм кумирам " власному націоналізму", землі Українській, та своїм героям, бо ж вони тільки люди! Церкві потрібно покаятися у бездіяльності, перемішуванні святого з грішним, тощо! Лише тоді у нас є шанси!
  3. Наразі все для християнина виглядає заплутано, але Писання дає нам вірні орієнтири:
    І дбайте про спокій міста, куди Я вас вигнав, і моліться за нього до Господа, бо в спокої його буде і ваш спокій. (Єремiя 29:7 )
    А. Християни мають дбати про мир!!! Закликаю до мирних дій, до мирного протистояння і висловлювання своїх позицій. Хоча тут вже пізно про це говорити. Не проявляйте насилля, злоби, ненависті, вандалізму та анархізму. Пам'ятайте Христос попереджав, що той, хто візьме меча від меча й помре!!! Ось тому ми не закликаємо християн на військові дії!
    Б. Християнин зобов'язаний молитися ревно за ситуацію в країні! Молитва має більшу силу аніж будь що інше... І тільки діти Божі нею можуть правильно користуватися!!!
    В. Християни мають проявляти мудрість Христову у кожній справі і ситуації в яку ми потрапляємо! І на полі боротьби, і як християнин, і як громадянин...
    Г. Нам варто не переставати розповідати Добру Новину! Кругом, де Бог відкриває нам можливості!
    Д. Ну і звичайно милосердя до тих, хто його потребує.
Церква має бути вірною Богу в першу чергу, також має проявляти нелицемірність та безсторонність даючи оцінку будь чиїм діям. Та бути духовним тилом для народа! Адже всі сили темряви диявола направлені, щоб вкрасти і вбити життя людей. Моїсей молився, коли весь народ воював з Амаликом... І перемога залежала від його молитви!
Не будьте байдужими пасивними та бездіяльними! Ці слова це не заклик до насилля чи братовбивства, це заклик ДБАТИ про мир, а яким чином вирішувати по ситуації і мудрості Божій кожному!
Нехай благословить нас Христос! Слава Ісусу Христу! Україні благословення від Бога, а їі героям пошана в поколіннях народу! Священнослужителі, не віддавайте Слави, яка належить тільки Богові, людям і народу ! Навчіть народ правильному поклонінню Богові! Він тільки по тій причині нас може не благословляти, що ми Його славу віддаємо іншим! Він Бог ревнивий!!!

Прес-служба церкви «Фіміам»
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/

Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація