Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2014 рік

25 грудня
Новорічно-різдвяне свято у «Скарбниці мудрості»

25 грудня в школі «Скарбниця мудрості» відбулося новорічно-різдвяне свято «Добра новина від Доброго Пастиря». Учасниками свята були учні та їхні батьки. Добрий пастир розповів усім присутнім історію народження Ісуса Христа. Проте наш пастир прийшов не сам, а з овечками, які запитували дітей, де і як народився Ісус.
   
   

Гості та учасники свята мали чудову нагоду прославити народженого Спасителя в піснях. Діти також грали прекрасну мелодію на дзвіночках. Увесь зал радів виконанню пісень вокального гутру, керівником якого є Наталія Петрівна Бондарук. Гурток «Драма» поставив сценку «Пригоди пряника» англійською мовою. Керівник гуртка – Мирослава Михайлівна Ярошевич. Від гуртка «Країнознавство» був представлений сценарій, як у світі святкують Різдво. Керівником гуртка є Мирослава Сергіївна Кубай.

   
   

Добрий пастир закликав усіх присутніх довіряти та надіятися на Ісуса Христа. Адже в 22-му псалмі написано: «Господь – то мій Пастир». На свято також завітав і злий пастир. Він пропонував дітям пістолети, шкідливу їжу, навчав дітей красти, обманювати. Проте діти відмовлялися і кликали на допомогу Доброго пастиря.

   
   

На закінчення свята із словом привітання виступив пастир церкви «Фіміам» Павло Григорович Миронюк. Він закликав усіх присутніх у різдвяні дні акцентувати свою увагу на народженому Ісусі Христі.

   
   
   

Батьки, учні школи, колектив та гості свята раділи разом проведеному часу.

Прес-служба церкви «Фіміам»
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація