Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2015 рік

23-28 липня
Сімейний відпочинок «Любов це ...».

Завдяки Божій милості, 23- 28 липня ми змогли провести табір для сімей, де є діти з обмеженими можливостями. Це був прекрасний час зустрічей зі старими друзями і знайомств з новими. Тридцять одна дитина з обмеженими можливостями разом зі своїми братиками і сестричками, а також з батьками або з одним з них відпочила в таборі цього року. Було кілька нових сімей, які потрапили сюди завдяки центру активної реабілітації. Ці люди дійсно насолоджувалися відпочинком і спілкуванням з іншими сім'ями, які мають схожі переживання.

   
   
   

Бог благословив нас хорошою сонячною погодою і незначним дощиком, в той час, як у місті просто лило. Табір був під Божим захистом.

   

Цього року майже кожна дитина мала волонтера, який допомагав сім’ї відпочити по-справжньому. Таборяни з задоволенням грали ігри та були учасниками студій: рукоділля, приготування їжі, драми та гри на арфах.

   
   
   
   

Тема табору була «Любов це ...». Ми говорили, що любов – це час, подарунки, слова і допомога. Батьки і діти відвідували біблійні уроки окремо, де обговорювали цю тему. Приємно було бачити 5 тат, які супроводжували своїх дітей цього року. Вони були дійсно активними під час вечірньої програми, приносячи таборянам багато радощів. Їхня команда називалась «Фантастична п'ятірка».

   
   
   
   
   

Атмосфера в таборі була радісною і веселою, особливо, коли діти кликали ангела прийти на ранкову програму, щоб провести поклоніння Богу. Один новий хлопчик з аутизмом дійсно полюбив ангела і хотів співати й брати участь у прославленні постійно. Вечірні програми цього року відбувались навколо багаття, що вимагало особливої уваги і зосередженості від відпочиваючих. Остання вечеря готувалась у великому казані над вогнем, що принесло нові враження дітям.

   
   
   
   

Відгуки про табір:

«Цей табір був чудовим і корисним як для дітей, так і для батьків. Уроки Біблії були зрозумілі, і ми багато-чого дізналися на них. Мені дуже сподобалися пісні. Цей табір змінив нас в кращу сторону!!! Ми стали більш чуйними і стали любити один одного і нашого Господа Ісуса Христа більше! Спасибі, що ви є.» (Мама 7-річного хлопчика з аутизмом, яка була в таборі вперше.)

«Нам дуже сподобалося в цьому таборі. Я дізналась багато корисних речей. А Іванці, моїй внучці, сподобались студії, лідери яких проявляли до неї багато любові. Ми з Іванкою мали прекрасний час єднання з Господом. Спасибі вам за вашу любов, розуміння, радість і дружбу, подарунки і смачну їжу. Ми дякуємо Богові за гарну погоду і біблійні уроки.» (Бабуся 8-річної неповносправної дівчинки, яка була в таборі вперше.)

«Дитині так мало треба, щоб бути щасливою...» (Добровільний помічник, який був у таборі вперше).


   
   
   
   


Прес-служба церкви «Фіміам»
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація