Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2015 рік

30 грудня
Новорічно-Різдвяне свято у дитячому центрі «Мурашник»

30 грудня відбулася Новорічно-Різдвяна зустріч у дитячому центрі «Мурашник». Гостями свята були не тільки батьки, братики та сестрички учасників «Мурашника», а й бабусі, дідусі, тітки та дядьки. А ще прибув з холодного краю світу гість Олаф, який провів конкурси для дітей та привіз їм подарунки.

   
   
   
   

Діти з дитячого центру підготували цікавий виступ, де спробували себе у ролі акторів. Це були постановки «Казка про справжнє Різдво» та «Звірята несуть подарунки Ісусу». Діти розповіли гостям свята, у чому суть справжнього Різва та який подарунок хотів би отримати Ісус на День Свого народження.

   
   
   
   
   
   

Також між сім’ями відбулась гра «Таємний друг». Кожна з них приготувала подарунок для певної сім’ї та взамін теж отримала подарунок від іншого таємного друга. Таким чином не тільки діти отримали свої подарунки, а й батьки теж, після чого всі мали смачне частування – піцу та десерти.

   
   

Зустріч пройшла у хорошій, сімейній атмосфері, тому ніхто не хотів іти додому. Після свята всі з різдвяним настроєм, пам’ятаючи істинну сутність Різдва, розійшлись на зимові канікули.

   


Прес-служба церкви «Фіміам»
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація