Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2016 рік

28 травня
Випускний у «Маленькій школі “Зірочка”»

28 травня – цей день випускники «Маленької школи “Зірочка”» запам’ятають на все життя! Випускний – це особливе свято – сумне та радісне водночас! Дітям, батькам, гостям та самим вчителям приємно було згадати життя дошкільнят за останній рік. Подорож в країну спогадів через перегляд фотопрезентації була чудовим сюрпризом для всіх присутніх.



У вже доросліше – шкільне життя – теплими словами діток проводжала директор «Маленької школи “Зірочка”» Тамара Петрівна Мартинова. З вірою і добрими словами просила зберігати в сердечках ті християнські істини, з якими вони познайомились на уроках. Це дійсно так: вчителі сіяли Слово Боже, зігрівали діток своєю увагою, допомогою, підбадьорювали, навчали із любов’ю та терпінням. Тому це свято і було дещо сумним, адже до всіх діток дуже звикли, а на цьому святі було прощання.

   
   

Весь колектив вірить, що побачить своїх вихованців у дитячому християнському клубі «Смайлик» і на дитячих ретрітах, до чого батьків в кінці свята і закликали!

На прощання пролунав прощальний дзвінок, і було вручення дипломів.

З гарним настроєм були зроблені фото з вчителями. Слова вдячності з вуст батьків та діток були найкращою нагородою для них! Хай в усьому прославиться наш Господь!



Прес-служба церкви «Фіміам»
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація