Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2016 рік

10-16 липня
Ретріт для неповносправних дорослих «Точка дотику»

З 10 по 16 липня 2016 року відбувався ретріт для неповносправних людей під назвою «Точка дотику» у «Ретріт-центрі», що знаходиться у селі Заозерне, Любомльського району, Волинської області. Загалом тут зібралось більше сотні людей, з яких 29 – на візочках.

   

У перший день відбулася святкова зустріч гостей, яка для всіх була дуже довгоочікуваною. Адже команда служіння неповносправним людям готується до цієї події цілий рік, а кожна людина з обмеженими можливостями зі своєї сторони цілий рік мріє побувати тут. Хоче зустрітись зі старими друзями, познайомитись з новими. Часто буває так, що неповносправні люди сидять по домах і не мають можливості кудись виїхати, а такий ретріт стає саме таким місцем, де вони мають можливість поспілкуватися.

   

По приїзді в «Ретріт-центр», тим, хто потребував постійної допомоги в пересуванні, видали електровізочки, і вони отримали величезний «ковток свободи» – на тиждень стали вільними в пересуванні.

   

Ранкова зарядка, прекрасні умови проживання, дуже смачна і різноманітна їжа, привітна атмосфера між людьми, ранкові і вечірні програми прославлення, вечірні зустрічі біля вогнища – це все робило відпочинок незабутнім. А ще кожен бажаючий міг порибалити у ставочках на території «Ретріт-центру».

   
   
   

На загальних іграх було дуже весело і жваво. Брали участь усі бажаючі. Хто міг – бігав, хто міг – стрибав. Неповносправні люди самостійно, із задоволенням, їздили на електровізках по території бази, виконуючи завдання до ігор.

   
   

Одного сонячного дня був виїзд на озеро. Усі бажаючі, і неповносправні люди у тому числі, мали можливість покупатись в озері. Для цього було зібрано команду інструкторів, які кожного бажаючого катали на надувних матрацах. Після «водних процедур» там, у лісі, на березі озера, усіх пригощали смачним пловом і ухою.

   
   

І найважливіше, що було у програмі – щоденне біблійне навчання, направлене на те, щоб показати учасникам ретріту, що Ісус Христос прагне особистої зустрічі з кожним і дуже важливо зустрітись з Ним. Вся програма була розрахована на донесення цієї важливої істини до відпочиваючих. Кожного дня по групах вивчали одну історію, де Ісус Христос мав «точку дотику» до тих чи інших людей під час свого перебування на землі. Учасники ретріту мали можливість роздумувати над цим протягом усього тижня.

   
   
   
   

Так, Василь, молодий неповносправний чоловік, покаявся у своїх гріхах і прийняв Ісуса Христа, як свого Господа і Спасителя. Він особисто зустрівся з Христом і засвідчив усім про це.
«Я, Василь, на подібному відпочинку вже вдруге. Атмосфера тут весела, багато нових знайомств, багато спілкування. Дуже сподобались програми, які проводились протягом дня, а особливо біблійне навчання, де мені відкривалось Боже Слово. Мене постійно оточувала турбота і любов волонтерів. Завдяки всьому цьому я зробив найважливіший вибір у своєму житті – я вирішив примиритись з Богом і жити з Ним. Я дуже вдячний всім людям, які організували і провели цей ретріт».

   
   


Прес-служба церкви «Фіміам»
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація