фіміам

HDfrost 2019

21 Січ, 2019 17:53

15 Січ, 2019

Для молоді церкви «Фіміам» зустріти Новий рік разом — це завжди хороша можливість прославити Бога в спільності й відпочити перед досягненням нових цілей та планів у наступаючому році.

Цей рік не став виключенням. З 29 грудня по 1 січня більше сімдесяти молодих людей стали учасниками новорічного табору «HDfrost» і разом в молитві зустріли 2019-й. Табір проходив в Ретріт-центрі церкви «Фіміам».

Табірна програма була насиченою. Молодь поклонялась Богові в піснях, молилась і весело проводила час, граючи ігри та спілкуючись біля каміну.

Окрім відпочинку була чудова нагода поспілкуватися на біблійні теми. Молодь роздумувала про те, що людина — особливе творіння Боже, тому Бог хоче, щоб кожна особистість на Землі довірила життя Йому.

Елегантні костюми та вечірні сукні, в які були одягнені всі молоді люди в новорічну ніч, ще раз підкреслили основну тематику табору, що кожну людину Бог створив прекрасною та особливою для Своєї слави.

Попри зовсім не зимову погоду та відсутність снігу, кожен зміг насолодитися відпочинком і набратися сил перед ще одним стартом. Віримо, що Новий рік принесе багато Божих благословінь кожному!