фіміам

Війна… це те, чого ми не вибирали…

2 Тра, 2022 22:54

29 Бер, 2022

Війна… це слово змінило життя кожного українця на до і після… Війна… це те, чого ми не вибирали…
Змінилося все навколо, змінилися ми, змінилося служіння нашої церкви. Жах після перших вибухів минув і ми взялися до роботи. Спочатку відкрили двері церкви для жителів району нашого міста, стали прихистком для багатьох під-час повітряних тривог.
Коли на захід почали прибувати біженці, перетворили класи нашої приватної школи на кімнати для проживання. Ми приймаємо, годуємо, забезпечуємо, служимо транспортом, просто любимо кожного, хто переступає поріг церкви.




Церква «Фіміам» стоїть в молитовному проломі за припинення російської агресії, а також за захист наших військових та мирних жителів країни й нашого міста.
Піклуючись про тіло, хочемо допомогти кожній душі почути про Того, Хто дає надію у найскладніші моменти життя – Ісуса Христа. Тому щовечора о 18 годині в приміщенні церкви збираємося для молитви. А щосуботи проводимо зустріч для переселенців, де звучить Євангелія, спів, та свідчення християн про перемінене життя.




Щиро дякуємо нашим друзям, партнерам, благодійним організаціям та усім небайдужим, які допомагають нам гуманітарними вантажами!
З вашою допомогою ми можемо служити сотням людей, які по-особливому зараз потребують підтримки.

Світ, в якому ми жили, ніколи не буде колишнім. Ми не будемо колишні. Віримо, що перемога за нами!
Слава Богу! Слава Україні!

Підтримай нас:
Релігійна громада церкви євангельських християн-баптистів «Фіміам» міста Луцька
Код ЄДРПОУ: 26120871
Волинське обласне управління ВАТ «Ощадбанк»
МФО 303398
р/р UA343033980000026000300466517