Євангельська церква «Фіміам» 
   
   
 
<<< Усі новини за 2017 рік

1 квітня
Ювілей «Зірочки»

«Зірочка» засяяла 10 років тому. З цієї причини 1 квітня 2017 року вона зібрала всіх педагогів на свій перший ювілей! Свято стартувало з привітання вчителів трояндами та піснею про таланти у виконанні Юлії Терещук і Наталії Бондарук! З вірою та любов’ю починався шлях цього прицерковного проекту! А як саме все було, гості мали змогу почути від пастора церкви «Фіміам» Павла Миронюка. Вчителі, які займалися і продовжують займатися з дітками, згадували цікаві моменти з життя «Зірочки».

   
   

На цій святковій зустрічі кожна дитина могла проявити свій талант, адже це той дарунок, яким Бог благословляє всіх без винятків.

   
   

Дивували глядачів співом, декламуванням віршів, театральними постановами, гімнастичними номерами! Привітання звучали на англійській, польській та італійській мовах! Талановиті діти – талановиті у всьому! Гурток творчості був представлений виставкою робіт випускниці цього проекту Анни Хільчук під керівництвом Надії Гаврилюк. «Маленькій школі “Зірочка”» був вручений подарунок з приводу ювілею від юної художниці – картину з зображенням всіх вчителів!

   

Свято завершилось іменинним тортом зі святковим пригощенням та врученням подарунків діткам!

   

З Днем народження, “Зірочко”!

Нехай Господь благословить кожного з вчителів і дасть наснаги служити діткам і надалі!


Прес-служба церкви «Фіміам»
(0332) 76-72-34
http://www.fimiam.lutsk.ua/



Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація