Євангельська церква «Фіміам» 
   
   

Фото •
Аудіо •
Відео •
Проповіді •
Церковна газета •
Юрій Цимбал

Раніше жив нормально, займався спортом, зокрема, грав у футбол та інші спортивні ігри. Закінчив школу, вступив до училища, - одним словом, було все добре доти, доки не спробував наркотик у 15 років.

Я не скажу, що коли я вколовся, то життя моє відразу змінилося. Я продовжував жити сімейними проблемами, слухався батьків, і, здавалось, що все було нормально. Так я коловся до 19 років. Потім настав час іти в армію. Відслужив півтора роки. За весь час служби я не коловся, хоча продовжував курити план. Прийшовши з армії, влаштувався на роботу. Працював 4 місяці. За цей час декілька разів вколовся... а потім я почав розуміти, що все більше і більше грузну в наркотику. Через деякий час я усвідомив, що знову в системі.

Робота відійшла на задній план, почав красти гроші в батьків та інших людей.

Так я став пропащим наркоманом.

Одного дня я потрапив у лікарню. Коли лікар сказала, що я хворий на невиліковну хворобу і що мені залишилося жити до 1 року, тоді я задумався.

Одного разу до мене прийшли віруючі хлопці і розповіли про те, що завдяки Ісусу Христу змінилося їхнє життя. Коли я з ними поспілкувався, то зрозумів одну істину: якщо Бог змінив їхнє життя, то може змінити і моє! Я зрозумів, що Бог врятує моє життя тільки тоді, коли я попрошу в Нього прощення за свої грехи: «Коли ми свої гріхи визнаємо, то Він вірний та праведний, щоб гріхи нам простити, та очистити нас від неправди всілякої» (Біблія, перший лист Павла до Івана, 1 розділ, 9 вірш).

Я став на коліна і в простій молитві попросив Ісуса Христа ввійти в моє життя. Таким чином я увірував у Христа і присвятив Йому себе.

З часом я дізнався про реабілітаційний центр „Переображення”. І завдяки Господу потрапив на реабілітацію, де пройшов повний курс. Після проходження реабілітації прийняв водне хрещення, пообіцявши Богу служити усе своє життя, в даний момент є членом церкви „Фіміам”. Несу служіння в церкві, працюю з тими людьми, які проходять реабілітацію.

Дякую Господу Богу, що поклав мені на серце бажання служити таким людям, яким був сам. Бог подарував мені те, що я й не міг уявити: любов, радість, мир у серці.



 


Євангельська церква «Фіміам» © 2017
Контактна інформація